Samarbeidspartnere

Det er omtrent 67,4 millioner kristne i India, noe som gjør kristendommen til landets tredje største religion. Selv om mange eksperter mener tallet trolig er noe høyere, er det likevel klart at oppdraget ikke er fullført i det folkerike landet der mange fremdeles er unådde.

Evangelistens Misjonstjeneste har i mange år drevet et bredt misjonsarbeid i landet. Arbeidet foregår i Andra Pradesh-provinsen i det sørøstlige India, og vår samarbeidspartner er Evanglistens Helping Hand (EHH), en stor kirkeorganisasjoner med mange ansatte.

Samarbeidspartnere

EHH ble etablert i 1978, og Evangelistens Misjonstjeneste har samarbeidet med EHH siden da. EHH har virksomhet i Krishnupalem og har over 604 menigheter med ca. 52 000 medlemmer. Her har de mange evangelister, pastorer og bibelkvinner og de har virksomhet innen omsorg og utdannelse, helse og yrkesopplæring for å nå ut til så mange som mulig med evangeliet. EHHs daglige leder er Prasant Halonen. Pastor er Juhani Halonen, regnskapsfører Armas Halonen og leder for eldresentereret er Kishore Halonen. Styret deres består av åtte personer. 

 

Samarbeidspartnere Samarbeidspartnere
Powered by Cornerstone