Samarbeidspartnere

Det er omtrent 67,4 millioner kristne i India, noe som gjør kristendommen til landets tredje største religion. Selv om mange eksperter mener tallet trolig er noe høyere, er det likevel klart at oppdraget ikke er fullført i det folkerike landet der mange fremdeles er unådde.

Evangelistens Misjonstjeneste har i mange år drevet et bredt misjonsarbeid i landet. Arbeidet foregår i Andra Pradesh-provinsen i det sørøstlige India, og våre samarbeidspartnere er Bethel Assembly (BA) og Evanglistens Helping Hand (EHH), to store kirkeorganisasjoner med mange ansatte.

Samarbeidspartnere

EHH ble etablert i 1978, og Evangelistens Misjonstjeneste har samarbeidet med EHH siden da. EHH har virksomhet i Krishnupalem og har over 604 menigheter med ca. 52 000 medlemmer. Her har de mange evangelister, pastorer og bibelkvinner og de har virksomhet innen omsorg og utdannelse, helse og yrkesopplæring for å nå ut til så mange som mulig med evangeliet. EHHs daglige leder er Prasant Halonen. Pastor er Juhani Halonen, regnskapsfører Armas Halonen og leder for eldresentereret er Kishore Halonen. Styret deres består av åtte personer. 

BA ble etablert i 1963, og Evangelistens Misjonstjeneste har samarbeidet med BA siden 1967. BA har virksomhet i Nallajerla og har 127 menigheter med ca. 35 000 medlemmer. BA har også mange evangelister, pastorer og bibelkvinner, samt virksomhet innen omsorg og utdannelse, helse, yrkesopplæring og TV-produksjon. BAs daglige leder er Bob Luke, og de har et styre bestående av syv personer. 

Samarbeidspartnere Samarbeidspartnere
Powered by Cornerstone