Omsorg og utdannelse

Barnehjem

Evangelistens Misjonstjeneste har drevet barnehjem i mer enn 40 år i India. Barna her er enten foreldreløse eller kommer fra familier som er så fattige at foreldrene ikke har råd til å ta seg av dem. Alternativet for dem ville være umenneskelig barnearbeid opptil 12 timer i døgnet, der man ofte er innesperret på en fabrikk og ikke gjør annet enn jobbe, sove og spise.

Vi har to barnehjem med ansvar for om lag 170 barn fordelt på to barnehjem. Ett har 100 barn og det andre 70 barn. Et av barnehjemmene ligger i jordbrukslandsbyen Krishnunipalem. Det andre ligger i jungellandsbyen Ginnepalli. På barnehjemmene kan barna få oppleve trygghet, omsorg og kjærlighet, samt få mat og det de trenger for en god oppvekst.

Mange av de som er vokst opp her er blitt resurssterke samfunnsborgere og de er med å støtte hjemmet økonomisk. De fleste har holdt fast på troen på Jesus som de fikk på barnehjemmet. Noen er også blitt fulltids evangelister og pastorer.

Omsorg og utdannelse Omsorg og utdannelse Omsorg og utdannelse

 

 

 

Sommerbibelskole for barn og unge

Hver sommer arrangerer Evangelistens Helping Hand sommerbibelskole for barn og unge. Dette er en bibel- og aktivitetsskole som går over 10-12 dager med opp mot 600 deltakere. Mange av de som kommer på sommerbibelskolen har hindubakgrunn, og det gjør dette til er et utrolig viktig arbeid hvor mange barn og unge kan få bli kjent med Jesus Kristus. Det er også en flott sommerbibelskole for de som allerede er troende, der mange blir utrustet og stødige i sin tro i tidlig alder.

Powered by Cornerstone