Rett kurs

09.11.2022
Rett Kurs er ei musikkgruppe som er kjent over hele Sørlandet etter mange år med musikalske innslag på kristne møter og større arrangement i kristen regi. Rett kurs er ikke knyttet opp til noen organisasjon eller menighet, de ønsker bare å dele Jesus med sang, musikk og vitnesbyrd hvor enn de kommer.
Rett kurs.
Rett kurs.     
Siden de ikke tar penger for sine konserter så har de flere ganger lagt til rette for støtte til forskjellig misjonsarbeid. Dette har Åse Marit Hegland i «Med hjerte for India» erfart ved flere anledninger. Sammen med Rett Kurs holdes det konserter i Evje- og Hornnes en helg i året der overskudd av kollekt og matsalg går til Misjonen. «Med hjerte for India» har også erfart ved flere anledninger at Rett Kurs under enkelte oppdrag rundt om har oppmuntret mennesker til å støtte «Med hjerte for India».

Dette har flere ganger resultert i større gaver til misjonen, noe vi er svært takknemlige for. Så nå som «Med hjerte for India» er blitt en del av EOM sitt arbeid så ville vi her i bladet få takke Rett Kurs for støtten de har gitt ved så mange anledninger! 

Stilen deres er preget av countrysjangeren. Gruppa var etablert i 1979, og i 1980 kom de med første innspillingen, som var en kassett. Gruppa har gitt ut en rekke kassetter og plater, og spiller som regel på to til fire møter hver måned. 

Jørgen Lien startet sanggruppa og er den eneste som alltid har vært med. Men Ann Kristin Eikeland har også lang fartstid i Rett Kurs. Gruppa hadde lenge sju medlemmer. Men fra høsten 2013 er også Christine Haddeland blitt med i gruppa. Så nå er de åtte.  

Gruppa består nå av: Frode Bjorvand, Ann Kristin Eikeland, Inger Johanne Aamland, Jørgen Lien , Roar Bjønnum, Tore Andre Haddeland, Leif Erik Hagen og Christine Haddeland. De er fra Evje, Vennesla, Øvrebø, Høvåg og Randøya.Og vi må ikkje glemme deres faste og dyktige lydmann/teknikker Lars Ottar Eikeland som spiller en stor og viktig rolle for Rett Kurs når de er ute på oppdrag.  De vet ikke hvor mange tusen konserter de har holdt, men betaling har de aldri tatt, kun reiseutgifter dekkes.

Vi ønsker de Guds velsignelse i arbeidet!  

Det er virkelig verd å ta turen og høre på Rett Kurs når du har anledning!  

 

  

Powered by Cornerstone