Indian Christian Day

08.07.2021
3. juli ble det feiret «Indian Christian Day» i India. Dette er en dag der de kristne ønsker å spre velsignelse, og vise godhet og kjærlighet mot folket.
Myndighetene i India ser på kristendommen som en forbannelse som ble igjen da engelskmennene forlot landet i 1947, og de mener at hinduisme er den rette religionen i landet. Som et motspill mot disse anklagene, er 3. juli nå deklarert som «Christian Indian day», og i forbindelse med denne dagen, har våre partnere vist godhet og kjærlighet mot folket på mange måter.
 
De har laget- og delt ut mat og klær, og hjulpet mange mennesker i en trengende situasjon. De har fått mye positiv oppmerksomhet i media, og myndighetene setter nå pris på prosjektene med å hjelpe folk i nød. Et av prosjektene våre partnere har startet, er å gi gratis lunsj til fattige mennesker i en hel måned. Dette har livsforvandlende konsekvenser for mange, og vi er så takknemlige for alle menneskene som får hjelp. Indian Christian Day Indian Christian Day Indian Christian Day Indian Christian Day Indian Christian Day Indian Christian Day Indian Christian Day Indian Christian Day Indian Christian Day
Powered by Cornerstone