Sang- og musikkhelg i Otrahallen

19.06.2024
Sanggruppa Rett Kurs og misjonsprosjektet Med hjerte for India arrangerer for tiende år på rad konsert/sang- og musikkhelg i Setesdalen.
Rett Kurs.
Rett Kurs.     

Opp imot 400 mennesker har tidligere funnet veien til Otrahallen denne helgen, og vi forventer like mange i år også. Dette er et arrangement både for lokale og tilreisende. Evje og Hornnes kommune har mange overnattingsmuligheter for de som ønsker å bli hele helgen! Rett Kurs m/flere fra indre Agder, og Sarah & David Åstrøm fra Sverige, stiller med mye god sang og musikk. Det evangeliske budskapet om Jesus er i fokus både i sang, musikk, andakter og misjonsarbeid.

Det vil være åpen kafé hele helgen og salg av lodd på bok med mange flotte gevinster. Det som er så flott med dette arrangementet er at det er helt gratis og åpent for alle! Du kan bli hele helgen, en kveld eller komme på en kaffe og få med deg en sang eller to. Alt av overskuddet fra kafé, loddsalg og kollekt går til arbeidet Med hjerte for India driver i Agra. Her drives det bl.a. barneskole, leksehjelp og menighetsarbeid. På lørdagskvelden vil det bli misjonsinfo fra MHFI. Dette kan anbefales! Musikk, godt budskap, god mat og samtidig hjelpe fattige i India! Hjertelig velkommen skal du være!

Ta gjerne kontakt på: marit@eom.no eller 97 02 45 76 for mer info. Du kan også lese mer om MHFI på www.eom.no
  

Sang- og musikkhelg i OtrahallenSarah & David Åstrøm.

Sang- og musikkhelga
• 23.-25. august 2024 i Otrahallen (Dåsvannsdalen 18, 4737 Hornnes)
• Fredag og lørdag kl. 19.00, søndag kl. 11.00
• Rett Kurs, Sarah og David Åstrøm m/flere
• Gratis inngang
• Salg av mat og lodd på bok
• Overskuddet går til Med hjerte for India

 

Powered by Cornerstone