Det spirer og gror i Krishnunipalem

26.04.2021
Sunita og Kishore Halonen driver et svært fruktbart landbruksprosjekt knyttet til arbeidet i Evangelistens Helping Hand i Krishnunipalem.

Det er stadig mer som blir dyrket og prosjektet har blitt til stor velsignelse både for organisasjonens egen virksomhet, men også for svært mange andre. Sunita har også startet et lite prosjekt med opplæring av andre. Derfor har hun startet med å lære opp skolebarn, fattige og syke til å kunne dyrke og produsere sine egne grønnsaker. De dyrker blant annet aubergine, bønner, chili, mais og søtpoteter, og de antar at dette vil være matvarehjelp til rundt 10.000 familier dette året.

Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem Det spirer og gror i Krishnunipalem
Powered by Cornerstone