Johannesevangeliet er ferdig trykket

16.11.2020
Trykking og distribuering av Johannesevangeliet i regi av Bethel Assemly i India, har gått over all forventning. Det er en glede å fortelle at trykkearbeidet er fullført, og at de nå jobber med å distribuere disse 100.000 eksemplarene ut til unådde folkegrupper i de forskjellige landsbyene.
Johannesevangeliet er ferdig trykketJohannesevangeliet har nå blitt delt ut i flere landsbyer.

Teamet forteller at det er helt utrolig å se hvordan Gud bruker dette på en mektig måte. De har erfart gleden av å se mennesker lese evangeliet på eget språk med tårer i øynene, og de ser at de putter eksemplarene i lommer, lommebøker og vesker, slik at de kan lese det når som helst. Tenk på hvilket utfall dette kan få.

Vi satser på å trykke minst 100.000 eksemplarer til i løpet av nær fremtid.

Vær gjerne med å be om at de som nå får lese Johannesevangeliet på eget språk, må bli berørte og få et personlig møte med Jesus gjennom det de leser.

Johannesevangeliet er ferdig trykketMange eksemplarer er nå klare til å deles ut til unådde folkegrupper. Johannesevangeliet er ferdig trykketHer er alt pakket og klart til å leveres ut. Johannesevangeliet er ferdig trykketEndelig kan denne eldre damen lese om Jesus på eget språk. Johannesevangeliet er ferdig trykketSvært fornøyde karer som viser frem Johannesevangeliet. Johannesevangeliet er ferdig trykketHer holder de fram hvert sitt eksemplar. Johannesevangeliet er ferdig trykketEn ung gutt har allerede startet lesingen. Johannesevangeliet er ferdig trykketHer holder de Johannesevangeliet for første gang på eget språk.
Powered by Cornerstone